Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

 • E212 - Crackdown 3, Jump Force, Zelda-remake, Mario Maker 2, Hollow Knight-oppfølger
  Level BackUp
  01:45:53
  Entertainment
  213

  Hold deg fast, for vi har MYE å snakke om i podcasten vår denne uken! Nick har spilt Crackdown 3 og Jump Force, Karl har spilt Tetris battle royale, Rune har spilt Apex Legends og Titanfall 2 og på toppen av dette hadde Nintendo en Direct pressekonferanse som var stappfull av kule nyheter, oppfølgeren til det fantastiske Hollow Knight er avduket, det er masseoppsigelser på gang i Activision Blizzard og så videre og så videre. God helg!

 • E211 - Apex Legends, WarGroove, Sunless Skies, Metro Exodus
  Level BackUp
  01:43:50
  Entertainment
  385

  I ukens episode av podcasten vår er vi innom gledesbomben Apex Legends, Nick skryter voldsomt av strategispillet WarGroove, Rune har blitt forført av Sunless Skies og ellers går vi gjennom bråket rundt lanseringen av Metro Exodus og mye mer. God helg!

 • E210 - Kingdom Hearts 3, Resident Evil 2, Pikuniku
  Level BackUp
  01:32:49
  Entertainment
  380

  Karl har spilt gjennom Kingdom Hearts 3, Rune har spilt Resident Evil 2-remake, Frida har spilt Pikuniku og ellers er vi innom blant annet nyheten om at Metroid Prime 4-utviklingen er flyttet til ny utvikler, at Metro Exodus blir eksklusivt på Epic Game Store og at EA har gitt opp kampen mot lotteritilsynet i Belgia. God helg!

 • E209 - Kingdom, Magnus, Resident Evil 2, Anthem, Kingdom Hearts 3
  Level BackUp
  01:22:57
  Entertainment
  336

  Det nærmer seg for alvor utgivelsen av Kingdom Hearts 3, Resident Evil 2 og Anthem. Det preger naturlig nok ukens episode av podcasten vår, men Frida har storkost seg med det hun mener er et av fjorårets beste spill, Kingdom: Two Crowns. Vi er ellers innom en noe uvanlig Twitter-tirade mot en spillanmelder i IGN, vi diskuterer mikrotransaksjonene i Trials Rising og vi diskuterer hvor lange spill bør være. Blant mye annet!

 • E208 - Resident Evil 2, Vane, Star Wars-kansellering, AGDQ
  Level BackUp
  01:24:10
  Entertainment
  332

  Vi har spilt Resident Evil 2-demoen og det nydelige Vane, fjorårets Celeste lever i beste velgående, vi er innom EA-kanselleringen av nok et Star Wars-spill, vi ser på fremtiden til Destiny nå som Bungie og Activision har skilt lag, Karl anbefaler åtte Awesome Games Done Quick-speedrun og mye mer. Frida er syk denne uken, men ut av skyggene trer the one, the only Bjørn! God helg, alle sammen.

 • E207 - DE HOTTESTE SPILLENE I 2019
  Level BackUp
  01:11:40
  Entertainment
  342

  For! Et! Spillår! Dette! Blir! Her er de 25 spillene vi gleder oss aller mest til i 2019, pluss fem på topp norske spill. Godt nytt podcast-år, folkens!

 • E206 - Årets beste SPILL, FILMER og TV-SERIER
  Level BackUp
  01:34:41
  Entertainment
  520

  Vi runder av 2018 med en årets spill-spesial av podcasten vår. I tillegg går vi gjennom de filmene og TV-seriene vi likte best i 2018. Takk til alle som har fulgt oss i år! Vi gleder oss veldig til et spennende 2019. God jul og godt nytt år!

 • E205 - Gris, Below, Smash, julestemning
  Level BackUp
  01:21:37
  Entertainment
  349

  Årets siste normale episode av podcasten vår er pakket inn i julestemning! Vi er også innom både Gris, Below, Smash, Fortnite, Kingdom Hearts 3, Subnautica og mye annet. Neste uke blir det ÅRETS SPILL 2018-spesial! God jul, alle sammen.

 • E204 - Smash, Ashen, Gris
  Level BackUp
  01:30:32
  Entertainment
  397

  Spillåret 2018 er faktisk på ingen måte over - i ukens episode av podcasten vår får du høre våre inntrykk av både Super Smash Bros. Ultimate, det Dark Souls-inspirerte Ashen og det blendende vakre Gris. Vi er også blant mye annet innom det utrolig spennende, Minecraft-baserte Hytale, vi snakker om Planetside Arena - som byr på battle royale for 500 spillere og vi begynner å få litt julestemning. God helg, alle sammen!

 • E203 - Game Awards, Smash, PlayStation Classic
  Level BackUp
  01:46:09
  Entertainment
  423

  Vi satt oppe i natt for å følge Game Awards, og presenterer her våre reaksjoner, de største vinnerne og de største nyhetene fra det som etter hvert har blitt et slags vinter-E3 for spillinteresserte. Vi er også innom Super Smash Bros. Ultimate, Black Armory-utvidelsen til Destiny 2, PlayStation Classic og mye mer. Ikke minst har vi også tatt turen til Drammen for å gjøre dere bedre kjent med Norwegian Thunderboys, som vi skal ha vårt store juleshow med på Edderkoppen i Oslo den 13. desember. God helg, guttafolkens! Kjøp billetter til LEVEL UP OG NORWEGIAN THUNDERBOYS SPILLER JULEN INN her: https://www.ticketmaster.no/event/level-up-og-norwegian-thunderboys-spiller-julen-inn-billetter/592291

 • E202 - Red Dead Online, Fallout 76, VR
  Level BackUp
  01:27:24
  Entertainment
  432

  Red Dead Online smalt ned i redaksjonen vår denne uken, og det preger også ukens episode. Men vi er som vanlig innom veldig mye annet rart, fra Fallout 76 til Destiny 2, VR, trophy-jakt, julefilmer og mye mer. Kjøp billetter til LEVEL UP OG NORWEGIAN THUNDERBOYS SPILLER JULEN INN her: https://www.ticketmaster.no/event/level-up-og-norwegian-thunderboys-spiller-julen-inn-billetter/592291

 • Spoilercast: DELTARUNE
  Level BackUp
  01:18:32
  Entertainment
  1,681

  Frida, Karl og Nick har spilt gjennom Deltarune, og er stappfulle av tanker, følelser og teorier. Vær obs på at det kommer spoilere både for både Deltarune og Undertale! Takk til YouTube-kanalen Tiritiribobiri for videoopptak fra spillet.

 • E201 - Battlefield V, Hitman 2, Pokémon Let's Go, Tetris Effect, Black Friday
  Level BackUp
  01:26:07
  Entertainment
  2,927

  Black Friday er naturlig nok et av temaene vi er innom i ukens podcast, men vi går raskt videre til våre erfaringer med både Battlefield V, Pokémon Let's Go, Tetris Effect og Hitman 2. Vi gleder oss til Kulturdepartementets rykende ferske Kulturmelding, som kommer i dag, vi prøver å piske opp litt hype for finalene i Telenorligaen, som er nå i helgen og mye, mye mer. God helg! Kjøp billetter til LEVEL UP OG NORWEGIAN THUNDERBOYS SPILLER JULEN INN her: https://www.ticketmaster.no/event/level-up-og-norwegian-thunderboys-spiller-julen-inn-billetter/592291

 • E200 - Stor jubileums-spesial! Fallout 76, Tetris Effect, topplister og fest!
  Level BackUp
  01:56:28
  Podcast
  4,161

  Frida, Karl, Rune, Lars og Nick feirer 200 episoder med Norges, kanskje verdens hyggeligste spillpodcast! Vi har spilt Fallout 76 og Tetris Effect, vi kårer de fem beste spillene fra vi startet opp podcasten vår, vi pitcher filmer basert på spill (inspirert av Detective Pikachu) og mye, mye mer. Bli med på feiringen, da vel!

 • SPOILERCAST - Red Dead Redemption 2
  Level BackUp
  01:23:01
  Podcast
  3,171

  Rune, Nick og Jon Cato har kommet seg til rulleteksten og vel så det i spill-bautaen Red Dead Redemption 2. Og de har mye på hjertet!

 • E199 - BlizzCon-bråk, Red Dead Redemption 2, The Missing, The Return of Obra Dinn
  Level BackUp
  01:12:40
  Spill
  3,544

  Frida, Nick og Rune koseprater seg gjennom ukens podcast, hvor vi er innom både BlizzCon, The Missing, The Return of Obra Dinn, kule endringer i Assassin's Creed Odyssey og - ja - Red Dead Redemption 2.

 • E198 - LIVE på Tiltcast
  Level BackUp
  59:09
  Spill
  3,455

  Vi tok med oss podcasten vår til Tilt i Oslo, hvor vi rundet av spillpodcast-festivalen Tiltcast. Det blir litt vanlig podcast, med snakk om både Red Dead Redemption 2 og hotte nyheter fra Undertale-skaperen. Vi har hver vår anbefaling. Karl lager gameshow med deltakere fra både oss selv (Frida), Rad Crew, LOLbua, Spillmatic og Saft og svele. Og - ikke minst - du får verdenspremiere på en helt ny Level Up theme-låt.

 • E197 - RED DEAD REDEMPTION 2
  Level BackUp
  01:36:41
  Spill
  4,697

  Red Dead Redemption 2 lanseres i dag, og det preger naturlig nok ukens episode av podcasten vår. Rune satt oppe i natt for å spille årets største og mest etterlengtede spillutgivelse, og deler her sine førsteinntrykk. Men vi er innom mye annet også, fra Assassin's Creed Odyssey til FIFA 19 og mye mer. God helg!

 • E196 - Assassin's Creed Odyssey, Red Dead Redemption 2, Hitman 2, Star Citizen
  Level BackUp
  01:29:11
  Spill
  4,474

  Nick har over 70 timer med Assassin's Creed Odyssey nå, og i ukens episode av podcasten vår deler han sine erfaringer med oss. Vi er ellers innom stort og smått fra spillenes verden den siste uken, inkludert siste nytt om både Hitman 2, Star Citizen og The Division 2. Og så er det MULIG opptil flere i redaksjonen er EN SMULE påvirket av at det nå bare er ÉN UKE til Red Dead Redemption 2 kommer ut.

 • E195 - Super Mario Party, Dark Souls, Xbox-streaming
  Level BackUp
  01:12:51
  Spill
  4,219

  I ukens episode av podcasten vår har Karl og Rune spilt Super Mario Party, Rune er endelig helt gjennom Dark Souls, Frida graver seg stadig dypere ned i Nier Automata og ellers tar vi for oss hotte nyheter om både ny streaming-tjeneste fra Microsoft, muligheten til å endre PSN-nick og mye mer.