Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

 • SEKIRO SPOILERCAST (med Karl, Svensen, Nick og Rune)
  Level BackUp
  02:39:22
  Entertainment
  46

  Hele Soulmates-gjengen setter seg ned for å gjøre et helaftens dypdykk i det fantastiske spillet Sekiro: Shadows Die Twice. Vi rangerer våre favoritt-bosser, diskuterer historien i spillet (inkludert de fire sluttene), løfter på den ene Miyazaki-stenen etter den andre og går generelt full From Software-geek. Musikken er hentet fra det offisielle Sekiro-soundtracket. Avslutnings-låten er, som vanlig, vår egen Level Up Theme - fremført av det eminente Kyoshu Orchestra. Denne podcasten kan også sees på YouTube-kanalen vår, der med video fra det meste vi snakker om: https://youtu.be/RtSB3ozDWxU

 • E220 - Norwegian Game Awards, Dead Space, Baba, sort hull-feber
  Level BackUp
  01:17:01
  Entertainment
  197

  Frida har vært på Norwegian Game Awards, Rune har hatt et gjensyn med et av tidenes beste horror-spill, Karl har ramlet ned i det sorte, kjipe mikrotransaksjonshullet som Kingdom Hearts på mobil er og vi er ellers rimelig betatte av et annet sort hull som IKKE er figurativt. Ellers er vi innom alt fra oppfinnsomme drag queens til sommertid-debatten og Jedi: Fallen Order-forventninger. Det meste av det er spill-relatert, altså!

 • E219 - Draugen, Yoshi, Borderlands, Stardew Valley, Bioware bak fasaden, Sekiro
  Level BackUp
  01:27:09
  Entertainment
  281

  Vi har sett en rykende fersk historie-trailer fra det norske spillet Draugen, og tar litt av når vi diskuterer hva vi forventer oss. Vi diskuterer også om Sekiro burde hatt en valgfri, lettere vanskelighetsgrad, vi er innom den fantastiske artikkelen Kotaku-journalist Jason Schreier har skrevet om hva som egentlig skjedde i Bioware under utviklingen av Anthem og vi har spilt både Yoshi's Crafted World og den ferske remastered-versjonen av Borderlands 1. God helg!

 • E218 - Borderlands 3, Sekiro, Baba is You, Artikkel 11 og 13
  Level BackUp
  01:40:26
  Entertainment
  421

  Vi har sett takraset som var Gearbox sin pressekonferanse på torsdag (men Borderlands 3 så bra ut da!), Karl har rundet Sekiro og gotten very gudd, Rune har blitt nesten usunt glad i Devil May Cry 5-emoen V og Frida koser seg enormt med indie-perlen Baba is You. Vi er også innom Rammstein-comebacket Deutchland, kopibeskyttelses-lovene artikkel 13 og 11, våre favoritt VPN-programmer og mye mer. God helg, alle sammen!

 • E217 - SEKIRO! STADIA! SKOLE-STREIK!
  Level BackUp
  01:41:12
  Entertainment
  422

  The hype is så absolutt real i ukens episode av podcasten vår! Sekiro: Shadows Die Twice er endelig her, og her er våre inntrykk etter de første timene. DESSUTEN! Google blir spillgigant med streaming-tjenesten Stadia, og det har vi mildt sagt meninger om. Sekiro og Stadia dominerer ukens episode, men vi er også innom mye annet - inkludert våre topp 3 all-time spill, skolestreik for klima, Life is Strange 2, Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, hotte indiespill til Switch og så videre. God helg!

 • E216 - Devil May Cry 5, The Division 2, PlayStation Now, Master Chief
  Level BackUp
  01:16:12
  Entertainment
  358

  På programmet i ukens episode av podcasten vår finner du blant annet Devil May Cry 5, The Division 2, hotte tips til PlayStation Now (som endelig er lansert i Norge), jubel for Halo til PC (også på Steam!) og veldig mye mer. God helg!

 • E215 - LIVE I TØNSBERG - storsatsing på norsk e-sport, VR på Switch, Flat Earth
  Level BackUp
  01:34:08
  Entertainment
  321

  Vi er tilbake på biblioteket i Tønsberg for å kjøre live-podcast, og serverte alt fra hotte nyheter om norsk e-sport, VR-satsing på Switch, våre tanker om Flat Earth-dokumentaren på Netflix og Sonic-filmen, samt våre erfaringer fra tandem-kjøring i Trials Rising, den nye utvidelsen til Destiny 2, det glimrende Downwell (som er like glimrende på mobil) og veldig mye mer. God helg!

 • E214 - Pokemon, Anthem, Trials, Dirt Rally 2.0, Degrees of Separation, Dragon Quest
  Level BackUp
  01:36:55
  Entertainment
  398

  I ukens episode av podcasten vår har Rune spilt masse Anthem og Trials Rising samt litt Dirt Rally 2.0, Karl har (sammen med Nick) spilt det nydelige, norske spillet Degrees of Separation, mens Nick har spilt (blant annet) Dragon Quest XI. Vi tar også farvel med Nintendo-bautaen Reggie (som bare slutter, han er ikke død!), vi går gjennom både nyheten om høstens store Pokemon-spill samt våre favoritt starter-Pokemon i alle generasjoner og mye mer. God helg!

 • E213 - Anthem, Trials Rising, Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Pode, PS5
  Level BackUp
  01:27:09
  Entertainment
  731

  Ukens episode av podcasten vår er stappfull av snikk-snakk om glod-hete spill - fra Anthem til Trials Rising-betaen, via blant annet Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Jump Force og den norske sjarm-bomben Pode. Vi diskuterer også bekymringer for hvordan Playstation 5 blir, vi er innom opprøret mot mikrotransaksjoner i Call of Duty: Black Ops 4 og mye mer. God helg!

 • E212 - Crackdown 3, Jump Force, Zelda-remake, Mario Maker 2, Hollow Knight-oppfølger
  Level BackUp
  01:45:53
  Entertainment
  355

  Hold deg fast, for vi har MYE å snakke om i podcasten vår denne uken! Nick har spilt Crackdown 3 og Jump Force, Karl har spilt Tetris battle royale, Rune har spilt Apex Legends og Titanfall 2 og på toppen av dette hadde Nintendo en Direct pressekonferanse som var stappfull av kule nyheter, oppfølgeren til det fantastiske Hollow Knight er avduket, det er masseoppsigelser på gang i Activision Blizzard og så videre og så videre. God helg!

 • E211 - Apex Legends, WarGroove, Sunless Skies, Metro Exodus
  Level BackUp
  01:43:50
  Entertainment
  772

  I ukens episode av podcasten vår er vi innom gledesbomben Apex Legends, Nick skryter voldsomt av strategispillet WarGroove, Rune har blitt forført av Sunless Skies og ellers går vi gjennom bråket rundt lanseringen av Metro Exodus og mye mer. God helg!

 • E210 - Kingdom Hearts 3, Resident Evil 2, Pikuniku
  Level BackUp
  01:32:49
  Entertainment
  438

  Karl har spilt gjennom Kingdom Hearts 3, Rune har spilt Resident Evil 2-remake, Frida har spilt Pikuniku og ellers er vi innom blant annet nyheten om at Metroid Prime 4-utviklingen er flyttet til ny utvikler, at Metro Exodus blir eksklusivt på Epic Game Store og at EA har gitt opp kampen mot lotteritilsynet i Belgia. God helg!

 • E209 - Kingdom, Magnus, Resident Evil 2, Anthem, Kingdom Hearts 3
  Level BackUp
  01:22:57
  Entertainment
  356

  Det nærmer seg for alvor utgivelsen av Kingdom Hearts 3, Resident Evil 2 og Anthem. Det preger naturlig nok ukens episode av podcasten vår, men Frida har storkost seg med det hun mener er et av fjorårets beste spill, Kingdom: Two Crowns. Vi er ellers innom en noe uvanlig Twitter-tirade mot en spillanmelder i IGN, vi diskuterer mikrotransaksjonene i Trials Rising og vi diskuterer hvor lange spill bør være. Blant mye annet!

 • E208 - Resident Evil 2, Vane, Star Wars-kansellering, AGDQ
  Level BackUp
  01:24:10
  Entertainment
  351

  Vi har spilt Resident Evil 2-demoen og det nydelige Vane, fjorårets Celeste lever i beste velgående, vi er innom EA-kanselleringen av nok et Star Wars-spill, vi ser på fremtiden til Destiny nå som Bungie og Activision har skilt lag, Karl anbefaler åtte Awesome Games Done Quick-speedrun og mye mer. Frida er syk denne uken, men ut av skyggene trer the one, the only Bjørn! God helg, alle sammen.

 • E207 - DE HOTTESTE SPILLENE I 2019
  Level BackUp
  01:11:40
  Entertainment
  370

  For! Et! Spillår! Dette! Blir! Her er de 25 spillene vi gleder oss aller mest til i 2019, pluss fem på topp norske spill. Godt nytt podcast-år, folkens!

 • E206 - Årets beste SPILL, FILMER og TV-SERIER
  Level BackUp
  01:34:41
  Entertainment
  549

  Vi runder av 2018 med en årets spill-spesial av podcasten vår. I tillegg går vi gjennom de filmene og TV-seriene vi likte best i 2018. Takk til alle som har fulgt oss i år! Vi gleder oss veldig til et spennende 2019. God jul og godt nytt år!

 • E205 - Gris, Below, Smash, julestemning
  Level BackUp
  01:21:37
  Entertainment
  364

  Årets siste normale episode av podcasten vår er pakket inn i julestemning! Vi er også innom både Gris, Below, Smash, Fortnite, Kingdom Hearts 3, Subnautica og mye annet. Neste uke blir det ÅRETS SPILL 2018-spesial! God jul, alle sammen.

 • E204 - Smash, Ashen, Gris
  Level BackUp
  01:30:32
  Entertainment
  404

  Spillåret 2018 er faktisk på ingen måte over - i ukens episode av podcasten vår får du høre våre inntrykk av både Super Smash Bros. Ultimate, det Dark Souls-inspirerte Ashen og det blendende vakre Gris. Vi er også blant mye annet innom det utrolig spennende, Minecraft-baserte Hytale, vi snakker om Planetside Arena - som byr på battle royale for 500 spillere og vi begynner å få litt julestemning. God helg, alle sammen!

 • E203 - Game Awards, Smash, PlayStation Classic
  Level BackUp
  01:46:09
  Entertainment
  432

  Vi satt oppe i natt for å følge Game Awards, og presenterer her våre reaksjoner, de største vinnerne og de største nyhetene fra det som etter hvert har blitt et slags vinter-E3 for spillinteresserte. Vi er også innom Super Smash Bros. Ultimate, Black Armory-utvidelsen til Destiny 2, PlayStation Classic og mye mer. Ikke minst har vi også tatt turen til Drammen for å gjøre dere bedre kjent med Norwegian Thunderboys, som vi skal ha vårt store juleshow med på Edderkoppen i Oslo den 13. desember. God helg, guttafolkens! Kjøp billetter til LEVEL UP OG NORWEGIAN THUNDERBOYS SPILLER JULEN INN her: https://www.ticketmaster.no/event/level-up-og-norwegian-thunderboys-spiller-julen-inn-billetter/592291

 • E202 - Red Dead Online, Fallout 76, VR
  Level BackUp
  01:27:24
  Entertainment
  442

  Red Dead Online smalt ned i redaksjonen vår denne uken, og det preger også ukens episode. Men vi er som vanlig innom veldig mye annet rart, fra Fallout 76 til Destiny 2, VR, trophy-jakt, julefilmer og mye mer. Kjøp billetter til LEVEL UP OG NORWEGIAN THUNDERBOYS SPILLER JULEN INN her: https://www.ticketmaster.no/event/level-up-og-norwegian-thunderboys-spiller-julen-inn-billetter/592291