Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

 • E229 - Bloodstained, Cadence of Hyrule, Dauntless, Breath of the Wild, Good Omens, Elden Ring
  Level BackUp
  01:25:04
  Entertainment
  163

  E3 er over, men nye, saftige detaljer om hotte spill som Elden Ring, Star Wars Jedi: Fallen Order og oppfølgeren til Breath of the Wild er blant det som står på programmet i ukens podcast. Ellers har Karl spilt Bloodstained: Ritual of the Night, Frida har spilt Cadence of Hyrule og Dauntless og Rune har startet på en ny runde i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Vi snakker også om sommerplanene våre, vi kommer med vår mening om TV-serien Good Omens og veldig mye mer. God fornøyelse! Mer info om vårt Exp on the Beach-show i Oslo 1. juli her: https://www.facebook.com/events/2383273545063187/

 • E228 - E3 2019-SPESIAL!
  Level BackUp
  01:25:58
  160

  Vi smeller sammen nyhetsprogrammet SPILLUKA og podcasten LEVEL BACKUP for å lage en diger, heidundrende oversikt over alt det hotteste fra spillmessen E3 2019. Her blir det Elden Ring fra From Software og George R. R. Martin, det blir nytt Zelda, det blir ny Xbox-konsoll med Halo Infinite og det blir en breathtaking dæsj med Keanu Reeves og Cyberpunk 2077. Blant utrolig mye annet!

 • E227 - Topp 5 før E3 2019, Code Vein, Pokemon Sword & Shield, Destiny 2, Gato Roboto
  Level BackUp
  01:33:39
  238

  Det er bare et par små dager til E3 2019 eksploderer i sitt deilige hype-fyrverkeri, og i ukens episode får du blant annet høre hvilke 5 spill vi gleder oss mest til å (kanskje) se. Ellers har Karl spilt Code Vein, Rune har spilt Destiny 2-DLCen Season of Opulence og Frida har spilt Gato Roboto. Vi er også innom - blant mye annet - Pokemon Sword & Shield og Watch Dogs: Legion. Og så snakker vi litt om den digre, kommende serien vår.

 • E226 - Draugen, Death Stranding, Conan, Outer Wilds, Modern Warfare, Chernobyl
  Level BackUp
  01:39:35
  Entertainment
  324

  Vi vasser gjennom en overdose av kule greier i ukens episode av podcasten - fra de norske spillene Draugen og Conan Unconquered til det brilliante Outer Wilds og TV-seriene Chernobyl og Fleabag. Og så har vi naturligvis sett den ni minutter lange presentasjonen av Hideo Kojimas Death Stranding, og har mildt sagt litt på hjertet der. God helg, alle sammen!

 • E225 - Team Sonic Racing, Observation, Minecraft Earth, George R. R. Martin-rykter
  Level BackUp
  01:25:03
  Entertainment
  373

  Det ryktes at George R. R. Martin har bistått i et nytt spill fra From Software, og det er litt for juicy til at vi klarer å holde oss unna. Ellers i podcasten denne uken har Karl spilt Team Sonic Racing, Rune har spilt Observation, Frida har spilt A Plague Tale og vi gleder oss til en heftig esport-festival i Oslo til helgen. Blant mye annet!

 • E224 - Detective Pikachu, Rage 2, A Plague Tale, Life is Strange 2, Red Dead Online
  Level BackUp
  01:29:06
  Entertainment
  285

  Vi varmer opp til selveste nasjonaldagen med en smekkfull podcast! Karl og Rune har sett DETECTIVE PIKACHU på kino, Nick har spilt RAGE 2, Rune og Frida har spilt A PLAGUE TALE: INNOCENCE og Karl har spilt episode 3 av LIFE IS STRANGE 2. Vi er ellers innom blant annet RED DEAD ONLINE (som nå er ute av beta og har fått POKER!), SUPER MARIO MAKER 2, FINAL FANTASY VII, GHOST RECON: BREAKPOINT og mye mer. Kos dere på 17. mai, folkens!

 • E223 - John Wick Hex, Dragon Quest, Gearbox, David Cage, hest
  Level BackUp
  01:15:33
  Entertainment
  265

  Vi har det muligens LITT for morsomt på bekostning av David Cage denne uken, men vi er også innom det lovende spillet basert på John Wick, Rune rangerer de fem beste spillene basert på film og han har også spilt det rare, norske spillet Saint Hazel's Horsepital. Karl har spilt Dragon Quest XI og vi må en liten snartur innom den absurde situasjonen Gearbox er i om dagen. God helg!

 • E222 - Days Gone, Hunterace, Sonic-filmen, Game of Thrones, Avengers
  Level BackUp
  01:04:41
  Entertainment
  259

  Vi tar en pause fra et MEGASPENNENDE prosjekt vi har holdt på med sist uke for å lage podcast - og det er mulig det går en kule varmt når vi skal tømme oss for inntrykk fra traileren for Sonic-filmen, Game of Thrones og Avengers: Endgame. Men vi er også innom Days Gone, den ferske, norske verdensmesteren i Hearthstone og mye mer. Enjoy!

 • E221 - Katana Zero, PS5, Jedi Fallen Order
  Level BackUp
  01:11:28
  Entertainment
  1,338

  Rune er sulten på ninjaer om dagen, og har spilt Katana Zero. Karl er hardcore inne i Yoshi's Crafted World. Frida hyller Mario Kart 8. Og ellers er vi innom de første detaljene om Playstation 5, vi synser litt rundt avdukingen av Jedi: Fallen Order og vi har tips til to fantastiske serier på Netflix og tre ferske og norske spillsatsinger. God post-ke!

 • SEKIRO SPOILERCAST (med Karl, Svensen, Nick og Rune)
  Level BackUp
  02:39:22
  Entertainment
  202

  Hele Soulmates-gjengen setter seg ned for å gjøre et helaftens dypdykk i det fantastiske spillet Sekiro: Shadows Die Twice. Vi rangerer våre favoritt-bosser, diskuterer historien i spillet (inkludert de fire sluttene), løfter på den ene Miyazaki-stenen etter den andre og går generelt full From Software-geek. Musikken er hentet fra det offisielle Sekiro-soundtracket. Avslutnings-låten er, som vanlig, vår egen Level Up Theme - fremført av det eminente Kyoshu Orchestra. Denne podcasten kan også sees på YouTube-kanalen vår, der med video fra det meste vi snakker om: https://youtu.be/RtSB3ozDWxU

 • E220 - Norwegian Game Awards, Dead Space, Baba, sort hull-feber
  Level BackUp
  01:17:01
  Entertainment
  311

  Frida har vært på Norwegian Game Awards, Rune har hatt et gjensyn med et av tidenes beste horror-spill, Karl har ramlet ned i det sorte, kjipe mikrotransaksjonshullet som Kingdom Hearts på mobil er og vi er ellers rimelig betatte av et annet sort hull som IKKE er figurativt. Ellers er vi innom alt fra oppfinnsomme drag queens til sommertid-debatten og Jedi: Fallen Order-forventninger. Det meste av det er spill-relatert, altså!

 • E219 - Draugen, Yoshi, Borderlands, Stardew Valley, Bioware bak fasaden, Sekiro
  Level BackUp
  01:27:09
  Entertainment
  358

  Vi har sett en rykende fersk historie-trailer fra det norske spillet Draugen, og tar litt av når vi diskuterer hva vi forventer oss. Vi diskuterer også om Sekiro burde hatt en valgfri, lettere vanskelighetsgrad, vi er innom den fantastiske artikkelen Kotaku-journalist Jason Schreier har skrevet om hva som egentlig skjedde i Bioware under utviklingen av Anthem og vi har spilt både Yoshi's Crafted World og den ferske remastered-versjonen av Borderlands 1. God helg!

 • E218 - Borderlands 3, Sekiro, Baba is You, Artikkel 11 og 13
  Level BackUp
  01:40:26
  Entertainment
  600

  Vi har sett takraset som var Gearbox sin pressekonferanse på torsdag (men Borderlands 3 så bra ut da!), Karl har rundet Sekiro og gotten very gudd, Rune har blitt nesten usunt glad i Devil May Cry 5-emoen V og Frida koser seg enormt med indie-perlen Baba is You. Vi er også innom Rammstein-comebacket Deutchland, kopibeskyttelses-lovene artikkel 13 og 11, våre favoritt VPN-programmer og mye mer. God helg, alle sammen!

 • E217 - SEKIRO! STADIA! SKOLE-STREIK!
  Level BackUp
  01:41:12
  Entertainment
  480

  The hype is så absolutt real i ukens episode av podcasten vår! Sekiro: Shadows Die Twice er endelig her, og her er våre inntrykk etter de første timene. DESSUTEN! Google blir spillgigant med streaming-tjenesten Stadia, og det har vi mildt sagt meninger om. Sekiro og Stadia dominerer ukens episode, men vi er også innom mye annet - inkludert våre topp 3 all-time spill, skolestreik for klima, Life is Strange 2, Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, hotte indiespill til Switch og så videre. God helg!

 • E216 - Devil May Cry 5, The Division 2, PlayStation Now, Master Chief
  Level BackUp
  01:16:12
  Entertainment
  371

  På programmet i ukens episode av podcasten vår finner du blant annet Devil May Cry 5, The Division 2, hotte tips til PlayStation Now (som endelig er lansert i Norge), jubel for Halo til PC (også på Steam!) og veldig mye mer. God helg!

 • E215 - LIVE I TØNSBERG - storsatsing på norsk e-sport, VR på Switch, Flat Earth
  Level BackUp
  01:34:08
  Entertainment
  335

  Vi er tilbake på biblioteket i Tønsberg for å kjøre live-podcast, og serverte alt fra hotte nyheter om norsk e-sport, VR-satsing på Switch, våre tanker om Flat Earth-dokumentaren på Netflix og Sonic-filmen, samt våre erfaringer fra tandem-kjøring i Trials Rising, den nye utvidelsen til Destiny 2, det glimrende Downwell (som er like glimrende på mobil) og veldig mye mer. God helg!

 • E214 - Pokemon, Anthem, Trials, Dirt Rally 2.0, Degrees of Separation, Dragon Quest
  Level BackUp
  01:36:55
  Entertainment
  432

  I ukens episode av podcasten vår har Rune spilt masse Anthem og Trials Rising samt litt Dirt Rally 2.0, Karl har (sammen med Nick) spilt det nydelige, norske spillet Degrees of Separation, mens Nick har spilt (blant annet) Dragon Quest XI. Vi tar også farvel med Nintendo-bautaen Reggie (som bare slutter, han er ikke død!), vi går gjennom både nyheten om høstens store Pokemon-spill samt våre favoritt starter-Pokemon i alle generasjoner og mye mer. God helg!

 • E213 - Anthem, Trials Rising, Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Pode, PS5
  Level BackUp
  01:27:09
  Entertainment
  933

  Ukens episode av podcasten vår er stappfull av snikk-snakk om glod-hete spill - fra Anthem til Trials Rising-betaen, via blant annet Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Jump Force og den norske sjarm-bomben Pode. Vi diskuterer også bekymringer for hvordan Playstation 5 blir, vi er innom opprøret mot mikrotransaksjoner i Call of Duty: Black Ops 4 og mye mer. God helg!

 • E212 - Crackdown 3, Jump Force, Zelda-remake, Mario Maker 2, Hollow Knight-oppfølger
  Level BackUp
  01:45:53
  Entertainment
  395

  Hold deg fast, for vi har MYE å snakke om i podcasten vår denne uken! Nick har spilt Crackdown 3 og Jump Force, Karl har spilt Tetris battle royale, Rune har spilt Apex Legends og Titanfall 2 og på toppen av dette hadde Nintendo en Direct pressekonferanse som var stappfull av kule nyheter, oppfølgeren til det fantastiske Hollow Knight er avduket, det er masseoppsigelser på gang i Activision Blizzard og så videre og så videre. God helg!

 • E211 - Apex Legends, WarGroove, Sunless Skies, Metro Exodus
  Level BackUp
  01:43:50
  Entertainment
  837

  I ukens episode av podcasten vår er vi innom gledesbomben Apex Legends, Nick skryter voldsomt av strategispillet WarGroove, Rune har blitt forført av Sunless Skies og ellers går vi gjennom bråket rundt lanseringen av Metro Exodus og mye mer. God helg!