Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

 • E254 - 25 år med PlayStation, Arise, Lost Ember, spillsnobber, Mosaic
  Level BackUp
  01:28:59
  2

  Rune har spilt PC-versjonen av Mosaic, Karl har spilt det vakre Arise og Frida har spilt det like vakre Lost Ember. Vi feirer også 25-årsdagen til PlayStation og ser tilbake på våre beste minner fra et kvart århundre med Sonys konsoller, Rune anbefaler en fantastisk stand up-komiker, vi tar for oss noen saftige rykter om kommende storspill og vi svarer på en pen bunke gode spørsmål. God helg!

 • E253 - Cyberpunk 2077, Star Wars, treningsspill, His Dark Materials-oppfølger
  Level BackUp
  01:20:49
  117

  Karl har spilt Star Wars Jedi: Fallen Order, Frida har svettet seg gjennom et spill på romaskinen på treningssenteret og Rune forsvarer (så godt han kan) norsk uttale av «Jediridder». Det har kommet hotte nyheter fra utviklingen av Cyberpunk 2077, Google har gått på nok en smell i Stadia-lanseringen, Frida er godt i gang med den nye trilogien satt til samme univers som den originale His Dark Materials-trilogien og vi svarer på en pen bunke spørsmål.

 • E252 - Half-Life: Alyx, The Outer Worlds, Minecraft Earth, Fallen Order, CoD
  Level BackUp
  01:22:08
  176

  Vi prøver å komme oss over sjokket av at et helt nytt Half-Life-spill faktisk er på vei. Ellers er Nick innom for å snakke om Call of Duty: Modern Warfare og The Outer Worlds, vi er innom Minecraft Earth (som nå er tilgjengelig i Norge), vi gleder oss til The Game Awards i desember og veldig mye mer.

 • E251 - Fallen Order, Pokemon, Luigi's Mansion, X019 - LIVE FRA TELIALIGAEN!
  Level BackUp
  01:21:31
  147

  Vi tropper opp på sluttspillet i Telialigaen for å kjøre live podcast! Rune har spilt Star Wars Jedi: Fallen Order (og mer Death Stranding), Karl har spilt Pokemon Sword og Frida har spilt Luigi's Mansion 3. Dessuten dukker selveste Jon Cato opp, noe som medfører visse presse-etiske utfordringer (som vi muligens ikke klarer å løse i det hele tatt), vi er innom store Xbox-nyheter og mye mer.

 • E250 - Mosaic, Death Stranding, Luigi's Mansion 3, Diablo IV, Overwatch 2, RDR2
  Level BackUp
  01:18:13
  262

  Karl og Rune tar turen til Trondheim og kjøkkenet til Frida for å spille inn podcast i samme rom! Og vi har mye å snakke om - fra det norske storspillet Mosaic til Death Stranding, Luigi's Mansion 3, Red Dead Redemption 2 på PC, de hotte nyhetene fra BlizzCon, TV-serien His Dark Materials og mye mer. God fornøyelse!

 • E249 - Death Stranding, Ring Fit Adventure, The Surge 2, BlizzCon
  Level BackUp
  01:29:18
  232

  Du kan snart spille Death Stranding, men i dag kan endelig Rune SNAKKE om Death Stranding! Karl har på sin side spilt masse gøy mens han hadde en liten timeout, blant annet Ring Fit Adventure og The Surge 2. Og så er vi spente på helgens BlizzCon og SpillExpo, vi ser på bråket mellom Kotaku og eierne deres, vi gleder oss til Star Wars Jedi: Fallen Order (som nå kommer på Steam!) og mye mer. God helg!

 • E248 - Moons of Madness, Watchmen, CoD: Modern Warfare, Fallout 76
  Level BackUp
  01:14:41
  173

  Nick har spilt den norske stor-lanseringen Moons of Madness, Frida føler endelig at hun gjør fremgang i det nydelige Children of Morta, Rune kan fortsatt ikke snakke om Death Stranding (neste fredag, folkens!) og ellers er vi innom den nye Watchmen-serien på HBO, battle pass-systemet i Call of Duty: Modern Warfare, couch co-op over INTERNETT på Steam, abonnements-tjeneste i Fallout 76 (!!!) og mye mer. God helg!

 • E247 - Death Stranding, Disco Elysium, Noita, Blizzard, Riot, Fortnite
  Level BackUp
  01:21:59
  238

  Rune har spilt Disco Elysium, Frida har spilt Noita og Children of Morta og Nick har funnet et Batman-spill han hadde glemt at han hadde kjøpt. Vi går også gjennom de spektakulære begivenhetene i Fortnite den siste uken, vi ser på de mange nyhetene vi har i vente fra League of Legends-skaperen Riot Games, vi er innom Blizzard denne uken også og mye mer. Og så har Rune fått Death Stranding, men han har ikke lov til å si så mye om det ennå.

 • E246 - Kina, PS5, Concrete Genie, Code Vein, Joker
  Level BackUp
  01:29:11
  404

  Blizzard har gravd seg ned i kinesisk sensur-trøbbel, vi koser oss med de første detaljene om Playstation 5, Frida og Rune har sett Joker på kino, Karl har spilt Code Vein og Frida er stupforelsket i Concrete Genie. Dette er bare noe av det du får i ukens episode av podcasten vår!

 • E245 - LIVE FRA TILTCAST 2.0!
  Level BackUp
  52:00
  115

  På søndag var det podcastfestival på Tilt i Oslo, og her er opptaket fra vår snaue time. Det er en ganske vanlig episode av podcasten vår - vi er innom Destiny 2: Shadowkeep, Code Vein, Mystic Messenger, anbefalinger og sånt. Men Karl har også forberedt en noe spesiell quiz. Enjoy!

 • E243 - Borderlands 3, Ring Fit Adventure, NieR-raid i FFXIV, Sirfetch'd
  Level BackUp
  01:13:42
  Entertainment
  330

  Rune er på tur i utlandet denne uka, så Frida, Karl og Nick tar deg gjennom en ny podcast om spill og relaterte nyheter! Nick har spilt det etterlengtede Borderlands 3, Frida har fullført Astral Chain og spilt Sonic Adventure 2 Battle, og Karl har testet Blasphemous og kommet til rulleteksten i Iceborne. I tillegg diskuterer vi blant annet Nintendos Ring Fit Adventure, den nye utviklingen til Farfetch'd og det kommende NieR Automata-raidet i Final Fantasy XIV!

 • E242 - Monster Hunter, Blasphemous, Death Stranding, FFVII, Apple Arcade
  Level BackUp
  01:13:27
  348

  I ukens episode av podcasten vår har Rune spilt Blasphemous og Gears 5, Karl har spilt Monster Hunter World: Iceborne og Frida har spilt mer Astral Chain og en dæsj Mario Kart 8. Vi er også innom hotte nyheter fra Tokyo Game Show, inkludert Death Stranding og Final Fantasy VII, vi diskuterer den nye spilltjenesten Apple Arcade og mye mer. God helg!

 • E241 - Gears 5, Astral Chain, Blair Witch, masse Switch-nyheter
  Level BackUp
  01:22:41
  454

  I ukens episode av podcasten vår får du høre hva Rune synes om Gears 5 og Blair Witch, Karl har testet Banjo og Kazooie i Smash samt remastered-versjonen av Final Fantasy VIII og Frida stokoser seg med Switch-spillet Astral Chain. Vi er også innom det raset av nyheter som kom i ukens Nintendo Direct, vi er innom det flotte løftet Kulturdepartementet nå lover norsk spillbransje og mye mer. God helg!

 • E240 - Control, Man of Medan, WoW Classic, Cyberpunk 2077
  Level BackUp
  01:29:22
  373

  Rune har spilt Control, Karl har spilt Man of Medan og Telling Lies mens Frida har kost seg med Erica og Magic the Gathering. Vi diskuterer også de alvorlige trakasserings- og misbrukssakene som har preget spillindustrien de siste dagene, vi ser på lanseringen av World of Warcraft: Classic, vi er innom den nye character-velgeren i Cyberpunk 2077 og mye mer. God helg!

 • E239 - Remnant, DARQ, Erica, RAD, GamesCom, WoW Classic
  Level BackUp
  01:31:17
  226

  Rune har spilt det Dark Souls-inspirerte Remnant: From the Ashes og horror-spillet DARQ, Karl har spilt Erica, RAD og en runde to med Hollow Knight, og Frida har gjenoppdaget Veronica Mars. Vi er ellers innom nyheter fra spillmessen GamesCom, vi teller ned til lansering av World of Warcraft Classic, vi ser på bråket rundt Apex Legends og vi stiller spørsmålet: Kan The Matrix 4 bli bra?? Blant mye annet. God helg!

 • E238 - Lars' topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  59:26
  110

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. I sommer fikk du topp 10-listene til Karl, Frida, Nick og Rune, men vi er ikke ferdige riktig ennå. Som en ren bonus mellom to mer vanlige episoder: Her er det LARS mener er tidenes 10 beste spill!

 • E237 - No Man's Sky, RAD, Need For Speed, Outer Worlds, Apex Legends
  Level BackUp
  01:32:44
  206

  Vi har inngått en samarbeidsavtale med Gamer.no, og i ukens episode får du høre mer om hva det betyr - blant annet fra ukens gjest, Audun fra nettopp Gamer.no. Vi er også innom aktuelle spill som No Man's Sky Beyond, RAD og Need For Speed, vi diskuterer mikrotransaksjonene i Apex Legends, vi ønsker nordmannen «Taiga» lykke til i The International og mye mer. God helg!

 • E236 - Topp 5 høstspill, Fortnite-VM, Fire Emblem, Final Fantasy XIV
  Level BackUp
  01:25:04
  271

  Vi er tilbake etter en sommer fyllt av fantastiske spillopplevelser, storslagne TV-serier og flotte filmer. Her går vi gjennom vår underholdningssommer, men vi løfter også blikket og ser fremover - til de fem spillene vi gleder oss mest til i høst. Ellers har Nicklas kost seg med Fire Emblem: Three Houses, Karl har tatt et dypdykk i Final Fantasy XIV og vi hyller vår ferske verdensmester i Fortnite. Blant mye annet!

 • E235 - Runes topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  33:55
  177

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det RUNE mener er tidenes 10 beste spill! I de tre forrige episodene fikk du topp-listene til Karl, Frida og Nick. Neste uke er vi etter planen tilbake med en mer vanlig episode igjen. I mellomtiden: Gooooooood sommer!

 • E234 - Nicks topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  51:32
  180

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det NICK mener er tidenes 10 beste spill! I de to forrige episodene fikk du Karl og Fridas topp-liste, og i episode får du topp-lista til Rune. Gooooooood sommer!