Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

 • E246 - Kina, PS5, Concrete Genie, Code Vein, Joker
  Level BackUp
  01:29:11
  82

  Blizzard har gravd seg ned i kinesisk sensur-trøbbel, vi koser oss med de første detaljene om Playstation 5, Frida og Rune har sett Joker på kino, Karl har spilt Code Vein og Frida er stupforelsket i Concrete Genie. Dette er bare noe av det du får i ukens episode av podcasten vår!

 • E245 - LIVE FRA TILTCAST 2.0!
  Level BackUp
  52:00
  71

  På søndag var det podcastfestival på Tilt i Oslo, og her er opptaket fra vår snaue time. Det er en ganske vanlig episode av podcasten vår - vi er innom Destiny 2: Shadowkeep, Code Vein, Mystic Messenger, anbefalinger og sånt. Men Karl har også forberedt en noe spesiell quiz. Enjoy!

 • E243 - Borderlands 3, Ring Fit Adventure, NieR-raid i FFXIV, Sirfetch'd
  Level BackUp
  01:13:42
  Entertainment
  234

  Rune er på tur i utlandet denne uka, så Frida, Karl og Nick tar deg gjennom en ny podcast om spill og relaterte nyheter! Nick har spilt det etterlengtede Borderlands 3, Frida har fullført Astral Chain og spilt Sonic Adventure 2 Battle, og Karl har testet Blasphemous og kommet til rulleteksten i Iceborne. I tillegg diskuterer vi blant annet Nintendos Ring Fit Adventure, den nye utviklingen til Farfetch'd og det kommende NieR Automata-raidet i Final Fantasy XIV!

 • E242 - Monster Hunter, Blasphemous, Death Stranding, FFVII, Apple Arcade
  Level BackUp
  01:13:27
  228

  I ukens episode av podcasten vår har Rune spilt Blasphemous og Gears 5, Karl har spilt Monster Hunter World: Iceborne og Frida har spilt mer Astral Chain og en dæsj Mario Kart 8. Vi er også innom hotte nyheter fra Tokyo Game Show, inkludert Death Stranding og Final Fantasy VII, vi diskuterer den nye spilltjenesten Apple Arcade og mye mer. God helg!

 • E241 - Gears 5, Astral Chain, Blair Witch, masse Switch-nyheter
  Level BackUp
  01:22:41
  396

  I ukens episode av podcasten vår får du høre hva Rune synes om Gears 5 og Blair Witch, Karl har testet Banjo og Kazooie i Smash samt remastered-versjonen av Final Fantasy VIII og Frida stokoser seg med Switch-spillet Astral Chain. Vi er også innom det raset av nyheter som kom i ukens Nintendo Direct, vi er innom det flotte løftet Kulturdepartementet nå lover norsk spillbransje og mye mer. God helg!

 • E240 - Control, Man of Medan, WoW Classic, Cyberpunk 2077
  Level BackUp
  01:29:22
  323

  Rune har spilt Control, Karl har spilt Man of Medan og Telling Lies mens Frida har kost seg med Erica og Magic the Gathering. Vi diskuterer også de alvorlige trakasserings- og misbrukssakene som har preget spillindustrien de siste dagene, vi ser på lanseringen av World of Warcraft: Classic, vi er innom den nye character-velgeren i Cyberpunk 2077 og mye mer. God helg!

 • E239 - Remnant, DARQ, Erica, RAD, GamesCom, WoW Classic
  Level BackUp
  01:31:17
  214

  Rune har spilt det Dark Souls-inspirerte Remnant: From the Ashes og horror-spillet DARQ, Karl har spilt Erica, RAD og en runde to med Hollow Knight, og Frida har gjenoppdaget Veronica Mars. Vi er ellers innom nyheter fra spillmessen GamesCom, vi teller ned til lansering av World of Warcraft Classic, vi ser på bråket rundt Apex Legends og vi stiller spørsmålet: Kan The Matrix 4 bli bra?? Blant mye annet. God helg!

 • E238 - Lars' topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  59:26
  102

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. I sommer fikk du topp 10-listene til Karl, Frida, Nick og Rune, men vi er ikke ferdige riktig ennå. Som en ren bonus mellom to mer vanlige episoder: Her er det LARS mener er tidenes 10 beste spill!

 • E237 - No Man's Sky, RAD, Need For Speed, Outer Worlds, Apex Legends
  Level BackUp
  01:32:44
  187

  Vi har inngått en samarbeidsavtale med Gamer.no, og i ukens episode får du høre mer om hva det betyr - blant annet fra ukens gjest, Audun fra nettopp Gamer.no. Vi er også innom aktuelle spill som No Man's Sky Beyond, RAD og Need For Speed, vi diskuterer mikrotransaksjonene i Apex Legends, vi ønsker nordmannen «Taiga» lykke til i The International og mye mer. God helg!

 • E236 - Topp 5 høstspill, Fortnite-VM, Fire Emblem, Final Fantasy XIV
  Level BackUp
  01:25:04
  240

  Vi er tilbake etter en sommer fyllt av fantastiske spillopplevelser, storslagne TV-serier og flotte filmer. Her går vi gjennom vår underholdningssommer, men vi løfter også blikket og ser fremover - til de fem spillene vi gleder oss mest til i høst. Ellers har Nicklas kost seg med Fire Emblem: Three Houses, Karl har tatt et dypdykk i Final Fantasy XIV og vi hyller vår ferske verdensmester i Fortnite. Blant mye annet!

 • E235 - Runes topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  33:55
  168

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det RUNE mener er tidenes 10 beste spill! I de tre forrige episodene fikk du topp-listene til Karl, Frida og Nick. Neste uke er vi etter planen tilbake med en mer vanlig episode igjen. I mellomtiden: Gooooooood sommer!

 • E234 - Nicks topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  51:32
  175

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det NICK mener er tidenes 10 beste spill! I de to forrige episodene fikk du Karl og Fridas topp-liste, og i episode får du topp-lista til Rune. Gooooooood sommer!

 • E233 - Fridas topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  38:34
  143

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det FRIDA mener er tidenes 10 beste spill! I forrige episode fikk du Karls topp-liste, og i de to kommende ukene får du listene til Nick og Rune. Gooooooood sommer!

 • E232 - Karls topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  46:26
  185

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det Karl mener er tidenes 10 beste spill! De kommende ukene får du også listene til Frida, Nick og Rune. Gooooooood sommer!

 • E231 - Super Mario Maker 2, The Witcher 3, Summer Games Done Quick
  Level BackUp
  01:19:17
  277

  Det er dagen etter premieren på vår nye, store serie - «71° NoScope: Exp on the Beach». Vi møtes i en park i Oslo for å ha debrief, og for å lage en siste, normal episode av podcasten vår før vi tar sommerferie (men vi har laget klart episoder for de neste ukene også, altså!). Karl har spilt Super Mario Maker 2 mens Rune har spilt The Witcher 3 - og sett Evangelion. Vi har også kost oss med det fantastiske speedrunning-eventet Summer Games Done Quick, vi kommer med tips til hvordan man lager spillanmeldelser og vi går gjennom sommerplanene våre. God sommer, alle sammen!

 • E230 - My Friend Pedro, Harry Potter: Wizards Unite, Cadence of Hyrule, Steam-salg
  Level BackUp
  01:48:36
  983

  Nick er innom podcasten denne uken for å snakke om My Friend Pedro (det er bananas!) og Kingdom Hearts, Rune har prøvd seg på mobilspillet Harry Potter: Wizards Unite, Karl har rundet Bloodstained og Frida har rundet Cadence of Hyrule og prøver dessuten å finne ut om hun er god i Dauntless eller ikke. Ellers har Frida og Karl en TV-serie-utfordring til Rune, vi snakker om planene til PUBG Corp. om å lage nye, story-fokuserte PUBG-spill og vi kommer med våre beste tips til hva du bør kjøpe på Steam Summer Sale. God helg!

 • E229 - Bloodstained, Cadence of Hyrule, Dauntless, Breath of the Wild, Good Omens, Elden Ring
  Level BackUp
  01:25:04
  Entertainment
  487

  E3 er over, men nye, saftige detaljer om hotte spill som Elden Ring, Star Wars Jedi: Fallen Order og oppfølgeren til Breath of the Wild er blant det som står på programmet i ukens podcast. Ellers har Karl spilt Bloodstained: Ritual of the Night, Frida har spilt Cadence of Hyrule og Dauntless og Rune har startet på en ny runde i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Vi snakker også om sommerplanene våre, vi kommer med vår mening om TV-serien Good Omens og veldig mye mer. God fornøyelse! Mer info om vårt Exp on the Beach-show i Oslo 1. juli her: https://www.facebook.com/events/2383273545063187/

 • E228 - E3 2019-SPESIAL!
  Level BackUp
  01:25:58
  211

  Vi smeller sammen nyhetsprogrammet SPILLUKA og podcasten LEVEL BACKUP for å lage en diger, heidundrende oversikt over alt det hotteste fra spillmessen E3 2019. Her blir det Elden Ring fra From Software og George R. R. Martin, det blir nytt Zelda, det blir ny Xbox-konsoll med Halo Infinite og det blir en breathtaking dæsj med Keanu Reeves og Cyberpunk 2077. Blant utrolig mye annet!

 • E227 - Topp 5 før E3 2019, Code Vein, Pokemon Sword & Shield, Destiny 2, Gato Roboto
  Level BackUp
  01:33:39
  688

  Det er bare et par små dager til E3 2019 eksploderer i sitt deilige hype-fyrverkeri, og i ukens episode får du blant annet høre hvilke 5 spill vi gleder oss mest til å (kanskje) se. Ellers har Karl spilt Code Vein, Rune har spilt Destiny 2-DLCen Season of Opulence og Frida har spilt Gato Roboto. Vi er også innom - blant mye annet - Pokemon Sword & Shield og Watch Dogs: Legion. Og så snakker vi litt om den digre, kommende serien vår.

 • E226 - Draugen, Death Stranding, Conan, Outer Wilds, Modern Warfare, Chernobyl
  Level BackUp
  01:39:35
  Entertainment
  413

  Vi vasser gjennom en overdose av kule greier i ukens episode av podcasten - fra de norske spillene Draugen og Conan Unconquered til det brilliante Outer Wilds og TV-seriene Chernobyl og Fleabag. Og så har vi naturligvis sett den ni minutter lange presentasjonen av Hideo Kojimas Death Stranding, og har mildt sagt litt på hjertet der. God helg, alle sammen!