Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

 • E262 - Vi har sett Sonic-filmen!
  Level BackUp
  01:11:40
  258

  Karl, Nick og Rune troppet opp på pressevisning av den splitter nye Sonic-filmen, og i ukens episode får du vår dom. Du får også kjærlighets-erklæringer til Dead Cells, vi går gjennom hotte nyheter om både Modern Warfare, The Division og Anthem og Karl anbefaler, kremt, toast???

 • E261 - Geforce Now, Japan-guide, Rockstar-boss slutter
  Level BackUp
  01:30:32
  177

  Denne uken har det blitt lansert en ny streaming-tjeneste, som faktisk klarer å skru opp hype-nivået vårt. Vi har dessuten Nick på besøk, og da vanker det naturligvis et glodhett anime-tips. Ellers er vi innom noen store overganger i spillbransjen, med sjefer som slutter, bytter jobb og vender tilbake, Rune har laget en guide til hva du bør tenke på hvis du planlegger din første tur til Japan, vi går gjennom hva vi spiller om dagen, vi svarer på spørsmål fra lyttere og mye mer.

 • E260 - Kentucky Route Zero, Temtem, Journey to the Savage Planet, Blizzard-trøbbel
  Level BackUp
  01:23:50
  204

  Rune har spilt det mirakuløst gode Kentucky Route Zero og sett filmen Parasite på kino, Karl har kost seg med det Pokémon-inspirerte Temtem og Frida går gjennom sine erfaringer med Journey to the Savage Planet og A Short Hike. Vi diskuterer også hva i all verden det er som foregår hos Blizzard om dagen, Frida anbefaler en amazing anime-serie og i ukens overraskelses-spalte har Karl bedt oss om å endre én bokstav i et spillnavn og beskrive det spillet. Gøy!

 • E259 - Tencent vil kjøpe Funcom, A Short Hike, Kingdom Hearts, The Witcher
  Level BackUp
  01:29:34
  170

  Denne uken er det PREMIERE på en rekke endringer på podcasten vår - vi håper dere liker det! Men det handler naturligvis fortsatt om spill, og vi er innom Tencent og deres ønske om å kjøpe opp hele Funcom, norske forbrukermyndigheter har tapt et søksmål mot Nintendo, Karl har spilt Kingdom Hearts: Remind, Rune har spilt A Short Hike og Frida har spilt både Control og Sekiro. Ellers får du en god miks av nye og gamle spalter - inkludert en quiz om hvor godt Karl og Rune faktisk kjenner Frida.

 • E258 - LIVE i Kristiansand
  Level BackUp
  01:58:08
  110

  Karl og Rune tar med seg supervikar Bjørn til Østsia studentkro i Kristiansand for å kjøre live podcast! Vi spår (med større eller mindre grad av seriøsitet) nyhetsåret 2020, Karl har brukt julen til å spille gjennom noen av fjorårets største spill, vi kjører Pokemon-sangen gjennom Google Translate, vi quizzer hverandre og mye mer. Det ble en helt herlig kveld! Dessverre var ikke opptaket helt tipp topp, så vi beklager det på forhånd. Tipset der blir å bare gi det noen minutter, vi håper dere venner dere til det.

 • E257 - SPILLÅRET 2020 TOPP 10
  Level BackUp
  01:54:39
  80

  Karl, Rune, Frida og Nick presenterer her hver sin topp 10-liste over spillene de gleder seg mest til i 2020. Dessuten får du møte gründer Helge Lunde, som åpner et esport- og gaming-senter i de gamle kino-lokalene til Eldorado i Oslo til sommeren. Full disclosure: Vi i Level Up har et langsiktig samarbeid på gang med Eldorado Esport. Sjekk ut Eldorado Esport her: https://eldoradoesport.no/

 • E256 - LEVEL UP AWARDS - de beste spillene i 2019
  Level BackUp
  01:09:14
  183

  Året er nesten over, og vi kaster oss ut i vår store LEVEL UP AWARDS 2019! I tillegg til at vi kårer årets beste spill, får du en haug med andre kategorier - fra beste hovedrolle til beste låt, våpen/gadget, visuelle stil og så videre og så videre. Og vi er bortimot fulltallige denne gangen! Både Frida, Karl, Rune, Nick, Lars OG Svensen er med. Her blir det kos, folkens!

 • E255 - Tiårets beste spill, Game Awards 2019, Babylon's Fall, Resident Evil 3
  Level BackUp
  01:25:45
  187

  Tiåret er nesten over, og vi benytter anledningen til å kjøre på med hver våre topp 5-lister med spillene som har vært viktigst for oss de siste ti årene. Vi har også sittet oppe i natt for å se The Game Awards 2019, vi er fryktelig glade etter å ha sett de første glimtene fra Babylon's Fall fra Platinum Games og remaken av Resident Evil 3 og så blir det naturligvis litt snakk om jul også da.

 • E254 - 25 år med PlayStation, Arise, Lost Ember, spillsnobber, Mosaic
  Level BackUp
  01:28:59
  259

  Rune har spilt PC-versjonen av Mosaic, Karl har spilt det vakre Arise og Frida har spilt det like vakre Lost Ember. Vi feirer også 25-årsdagen til PlayStation og ser tilbake på våre beste minner fra et kvart århundre med Sonys konsoller, Rune anbefaler en fantastisk stand up-komiker, vi tar for oss noen saftige rykter om kommende storspill og vi svarer på en pen bunke gode spørsmål. God helg!

 • E253 - Cyberpunk 2077, Star Wars, treningsspill, His Dark Materials-oppfølger
  Level BackUp
  01:20:49
  305

  Karl har spilt Star Wars Jedi: Fallen Order, Frida har svettet seg gjennom et spill på romaskinen på treningssenteret og Rune forsvarer (så godt han kan) norsk uttale av «Jediridder». Det har kommet hotte nyheter fra utviklingen av Cyberpunk 2077, Google har gått på nok en smell i Stadia-lanseringen, Frida er godt i gang med den nye trilogien satt til samme univers som den originale His Dark Materials-trilogien og vi svarer på en pen bunke spørsmål.

 • E252 - Half-Life: Alyx, The Outer Worlds, Minecraft Earth, Fallen Order, CoD
  Level BackUp
  01:22:08
  396

  Vi prøver å komme oss over sjokket av at et helt nytt Half-Life-spill faktisk er på vei. Ellers er Nick innom for å snakke om Call of Duty: Modern Warfare og The Outer Worlds, vi er innom Minecraft Earth (som nå er tilgjengelig i Norge), vi gleder oss til The Game Awards i desember og veldig mye mer.

 • E251 - Fallen Order, Pokemon, Luigi's Mansion, X019 - LIVE FRA TELIALIGAEN!
  Level BackUp
  01:21:31
  211

  Vi tropper opp på sluttspillet i Telialigaen for å kjøre live podcast! Rune har spilt Star Wars Jedi: Fallen Order (og mer Death Stranding), Karl har spilt Pokemon Sword og Frida har spilt Luigi's Mansion 3. Dessuten dukker selveste Jon Cato opp, noe som medfører visse presse-etiske utfordringer (som vi muligens ikke klarer å løse i det hele tatt), vi er innom store Xbox-nyheter og mye mer.

 • E250 - Mosaic, Death Stranding, Luigi's Mansion 3, Diablo IV, Overwatch 2, RDR2
  Level BackUp
  01:18:13
  585

  Karl og Rune tar turen til Trondheim og kjøkkenet til Frida for å spille inn podcast i samme rom! Og vi har mye å snakke om - fra det norske storspillet Mosaic til Death Stranding, Luigi's Mansion 3, Red Dead Redemption 2 på PC, de hotte nyhetene fra BlizzCon, TV-serien His Dark Materials og mye mer. God fornøyelse!

 • E249 - Death Stranding, Ring Fit Adventure, The Surge 2, BlizzCon
  Level BackUp
  01:29:18
  301

  Du kan snart spille Death Stranding, men i dag kan endelig Rune SNAKKE om Death Stranding! Karl har på sin side spilt masse gøy mens han hadde en liten timeout, blant annet Ring Fit Adventure og The Surge 2. Og så er vi spente på helgens BlizzCon og SpillExpo, vi ser på bråket mellom Kotaku og eierne deres, vi gleder oss til Star Wars Jedi: Fallen Order (som nå kommer på Steam!) og mye mer. God helg!

 • E248 - Moons of Madness, Watchmen, CoD: Modern Warfare, Fallout 76
  Level BackUp
  01:14:41
  209

  Nick har spilt den norske stor-lanseringen Moons of Madness, Frida føler endelig at hun gjør fremgang i det nydelige Children of Morta, Rune kan fortsatt ikke snakke om Death Stranding (neste fredag, folkens!) og ellers er vi innom den nye Watchmen-serien på HBO, battle pass-systemet i Call of Duty: Modern Warfare, couch co-op over INTERNETT på Steam, abonnements-tjeneste i Fallout 76 (!!!) og mye mer. God helg!

 • E247 - Death Stranding, Disco Elysium, Noita, Blizzard, Riot, Fortnite
  Level BackUp
  01:21:59
  375

  Rune har spilt Disco Elysium, Frida har spilt Noita og Children of Morta og Nick har funnet et Batman-spill han hadde glemt at han hadde kjøpt. Vi går også gjennom de spektakulære begivenhetene i Fortnite den siste uken, vi ser på de mange nyhetene vi har i vente fra League of Legends-skaperen Riot Games, vi er innom Blizzard denne uken også og mye mer. Og så har Rune fått Death Stranding, men han har ikke lov til å si så mye om det ennå.

 • E246 - Kina, PS5, Concrete Genie, Code Vein, Joker
  Level BackUp
  01:29:11
  885

  Blizzard har gravd seg ned i kinesisk sensur-trøbbel, vi koser oss med de første detaljene om Playstation 5, Frida og Rune har sett Joker på kino, Karl har spilt Code Vein og Frida er stupforelsket i Concrete Genie. Dette er bare noe av det du får i ukens episode av podcasten vår!

 • E245 - LIVE FRA TILTCAST 2.0!
  Level BackUp
  52:00
  141

  På søndag var det podcastfestival på Tilt i Oslo, og her er opptaket fra vår snaue time. Det er en ganske vanlig episode av podcasten vår - vi er innom Destiny 2: Shadowkeep, Code Vein, Mystic Messenger, anbefalinger og sånt. Men Karl har også forberedt en noe spesiell quiz. Enjoy!

 • E243 - Borderlands 3, Ring Fit Adventure, NieR-raid i FFXIV, Sirfetch'd
  Level BackUp
  01:13:42
  Entertainment
  439

  Rune er på tur i utlandet denne uka, så Frida, Karl og Nick tar deg gjennom en ny podcast om spill og relaterte nyheter! Nick har spilt det etterlengtede Borderlands 3, Frida har fullført Astral Chain og spilt Sonic Adventure 2 Battle, og Karl har testet Blasphemous og kommet til rulleteksten i Iceborne. I tillegg diskuterer vi blant annet Nintendos Ring Fit Adventure, den nye utviklingen til Farfetch'd og det kommende NieR Automata-raidet i Final Fantasy XIV!

 • E242 - Monster Hunter, Blasphemous, Death Stranding, FFVII, Apple Arcade
  Level BackUp
  01:13:27
  445

  I ukens episode av podcasten vår har Rune spilt Blasphemous og Gears 5, Karl har spilt Monster Hunter World: Iceborne og Frida har spilt mer Astral Chain og en dæsj Mario Kart 8. Vi er også innom hotte nyheter fra Tokyo Game Show, inkludert Death Stranding og Final Fantasy VII, vi diskuterer den nye spilltjenesten Apple Arcade og mye mer. God helg!