Level BackUp tracks on Soundclound

#levelbackup

 • E237 - No Man's Sky, RAD, Need For Speed, Outer Worlds, Apex Legends
  Level BackUp
  01:32:44
  106

  Vi har inngått en samarbeidsavtale med Gamer.no, og i ukens episode får du høre mer om hva det betyr - blant annet fra ukens gjest, Audun fra nettopp Gamer.no. Vi er også innom aktuelle spill som No Man's Sky Beyond, RAD og Need For Speed, vi diskuterer mikrotransaksjonene i Apex Legends, vi ønsker nordmannen «Taiga» lykke til i The International og mye mer. God helg!

 • E236 - Topp 5 høstspill, Fortnite-VM, Fire Emblem, Final Fantasy XIV
  Level BackUp
  01:25:04
  184

  Vi er tilbake etter en sommer fyllt av fantastiske spillopplevelser, storslagne TV-serier og flotte filmer. Her går vi gjennom vår underholdningssommer, men vi løfter også blikket og ser fremover - til de fem spillene vi gleder oss mest til i høst. Ellers har Nicklas kost seg med Fire Emblem: Three Houses, Karl har tatt et dypdykk i Final Fantasy XIV og vi hyller vår ferske verdensmester i Fortnite. Blant mye annet!

 • E235 - Runes topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  33:55
  151

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det RUNE mener er tidenes 10 beste spill! I de tre forrige episodene fikk du topp-listene til Karl, Frida og Nick. Neste uke er vi etter planen tilbake med en mer vanlig episode igjen. I mellomtiden: Gooooooood sommer!

 • E234 - Nicks topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  51:32
  166

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det NICK mener er tidenes 10 beste spill! I de to forrige episodene fikk du Karl og Fridas topp-liste, og i episode får du topp-lista til Rune. Gooooooood sommer!

 • E233 - Fridas topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  38:34
  134

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det FRIDA mener er tidenes 10 beste spill! I forrige episode fikk du Karls topp-liste, og i de to kommende ukene får du listene til Nick og Rune. Gooooooood sommer!

 • E232 - Karls topp 10: TIDENES BESTE SPILL
  Level BackUp
  46:26
  176

  Det spørsmålet vi kanskje får oftest, er hva vi mener er tidenes beste spill. Det skal vi svare på i sommer. Her er det Karl mener er tidenes 10 beste spill! De kommende ukene får du også listene til Frida, Nick og Rune. Gooooooood sommer!

 • E231 - Super Mario Maker 2, The Witcher 3, Summer Games Done Quick
  Level BackUp
  01:19:17
  253

  Det er dagen etter premieren på vår nye, store serie - «71° NoScope: Exp on the Beach». Vi møtes i en park i Oslo for å ha debrief, og for å lage en siste, normal episode av podcasten vår før vi tar sommerferie (men vi har laget klart episoder for de neste ukene også, altså!). Karl har spilt Super Mario Maker 2 mens Rune har spilt The Witcher 3 - og sett Evangelion. Vi har også kost oss med det fantastiske speedrunning-eventet Summer Games Done Quick, vi kommer med tips til hvordan man lager spillanmeldelser og vi går gjennom sommerplanene våre. God sommer, alle sammen!

 • E230 - My Friend Pedro, Harry Potter: Wizards Unite, Cadence of Hyrule, Steam-salg
  Level BackUp
  01:48:36
  804

  Nick er innom podcasten denne uken for å snakke om My Friend Pedro (det er bananas!) og Kingdom Hearts, Rune har prøvd seg på mobilspillet Harry Potter: Wizards Unite, Karl har rundet Bloodstained og Frida har rundet Cadence of Hyrule og prøver dessuten å finne ut om hun er god i Dauntless eller ikke. Ellers har Frida og Karl en TV-serie-utfordring til Rune, vi snakker om planene til PUBG Corp. om å lage nye, story-fokuserte PUBG-spill og vi kommer med våre beste tips til hva du bør kjøpe på Steam Summer Sale. God helg!

 • E229 - Bloodstained, Cadence of Hyrule, Dauntless, Breath of the Wild, Good Omens, Elden Ring
  Level BackUp
  01:25:04
  Entertainment
  427

  E3 er over, men nye, saftige detaljer om hotte spill som Elden Ring, Star Wars Jedi: Fallen Order og oppfølgeren til Breath of the Wild er blant det som står på programmet i ukens podcast. Ellers har Karl spilt Bloodstained: Ritual of the Night, Frida har spilt Cadence of Hyrule og Dauntless og Rune har startet på en ny runde i The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Vi snakker også om sommerplanene våre, vi kommer med vår mening om TV-serien Good Omens og veldig mye mer. God fornøyelse! Mer info om vårt Exp on the Beach-show i Oslo 1. juli her: https://www.facebook.com/events/2383273545063187/

 • E228 - E3 2019-SPESIAL!
  Level BackUp
  01:25:58
  207

  Vi smeller sammen nyhetsprogrammet SPILLUKA og podcasten LEVEL BACKUP for å lage en diger, heidundrende oversikt over alt det hotteste fra spillmessen E3 2019. Her blir det Elden Ring fra From Software og George R. R. Martin, det blir nytt Zelda, det blir ny Xbox-konsoll med Halo Infinite og det blir en breathtaking dæsj med Keanu Reeves og Cyberpunk 2077. Blant utrolig mye annet!

 • E227 - Topp 5 før E3 2019, Code Vein, Pokemon Sword & Shield, Destiny 2, Gato Roboto
  Level BackUp
  01:33:39
  311

  Det er bare et par små dager til E3 2019 eksploderer i sitt deilige hype-fyrverkeri, og i ukens episode får du blant annet høre hvilke 5 spill vi gleder oss mest til å (kanskje) se. Ellers har Karl spilt Code Vein, Rune har spilt Destiny 2-DLCen Season of Opulence og Frida har spilt Gato Roboto. Vi er også innom - blant mye annet - Pokemon Sword & Shield og Watch Dogs: Legion. Og så snakker vi litt om den digre, kommende serien vår.

 • E226 - Draugen, Death Stranding, Conan, Outer Wilds, Modern Warfare, Chernobyl
  Level BackUp
  01:39:35
  Entertainment
  379

  Vi vasser gjennom en overdose av kule greier i ukens episode av podcasten - fra de norske spillene Draugen og Conan Unconquered til det brilliante Outer Wilds og TV-seriene Chernobyl og Fleabag. Og så har vi naturligvis sett den ni minutter lange presentasjonen av Hideo Kojimas Death Stranding, og har mildt sagt litt på hjertet der. God helg, alle sammen!

 • E225 - Team Sonic Racing, Observation, Minecraft Earth, George R. R. Martin-rykter
  Level BackUp
  01:25:03
  Entertainment
  422

  Det ryktes at George R. R. Martin har bistått i et nytt spill fra From Software, og det er litt for juicy til at vi klarer å holde oss unna. Ellers i podcasten denne uken har Karl spilt Team Sonic Racing, Rune har spilt Observation, Frida har spilt A Plague Tale og vi gleder oss til en heftig esport-festival i Oslo til helgen. Blant mye annet!

 • E224 - Detective Pikachu, Rage 2, A Plague Tale, Life is Strange 2, Red Dead Online
  Level BackUp
  01:29:06
  Entertainment
  316

  Vi varmer opp til selveste nasjonaldagen med en smekkfull podcast! Karl og Rune har sett DETECTIVE PIKACHU på kino, Nick har spilt RAGE 2, Rune og Frida har spilt A PLAGUE TALE: INNOCENCE og Karl har spilt episode 3 av LIFE IS STRANGE 2. Vi er ellers innom blant annet RED DEAD ONLINE (som nå er ute av beta og har fått POKER!), SUPER MARIO MAKER 2, FINAL FANTASY VII, GHOST RECON: BREAKPOINT og mye mer. Kos dere på 17. mai, folkens!

 • E223 - John Wick Hex, Dragon Quest, Gearbox, David Cage, hest
  Level BackUp
  01:15:33
  Entertainment
  289

  Vi har det muligens LITT for morsomt på bekostning av David Cage denne uken, men vi er også innom det lovende spillet basert på John Wick, Rune rangerer de fem beste spillene basert på film og han har også spilt det rare, norske spillet Saint Hazel's Horsepital. Karl har spilt Dragon Quest XI og vi må en liten snartur innom den absurde situasjonen Gearbox er i om dagen. God helg!

 • E222 - Days Gone, Hunterace, Sonic-filmen, Game of Thrones, Avengers
  Level BackUp
  01:04:41
  Entertainment
  266

  Vi tar en pause fra et MEGASPENNENDE prosjekt vi har holdt på med sist uke for å lage podcast - og det er mulig det går en kule varmt når vi skal tømme oss for inntrykk fra traileren for Sonic-filmen, Game of Thrones og Avengers: Endgame. Men vi er også innom Days Gone, den ferske, norske verdensmesteren i Hearthstone og mye mer. Enjoy!

 • E221 - Katana Zero, PS5, Jedi Fallen Order
  Level BackUp
  01:11:28
  Entertainment
  1,534

  Rune er sulten på ninjaer om dagen, og har spilt Katana Zero. Karl er hardcore inne i Yoshi's Crafted World. Frida hyller Mario Kart 8. Og ellers er vi innom de første detaljene om Playstation 5, vi synser litt rundt avdukingen av Jedi: Fallen Order og vi har tips til to fantastiske serier på Netflix og tre ferske og norske spillsatsinger. God post-ke!

 • SEKIRO SPOILERCAST (med Karl, Svensen, Nick og Rune)
  Level BackUp
  02:39:22
  Entertainment
  216

  Hele Soulmates-gjengen setter seg ned for å gjøre et helaftens dypdykk i det fantastiske spillet Sekiro: Shadows Die Twice. Vi rangerer våre favoritt-bosser, diskuterer historien i spillet (inkludert de fire sluttene), løfter på den ene Miyazaki-stenen etter den andre og går generelt full From Software-geek. Musikken er hentet fra det offisielle Sekiro-soundtracket. Avslutnings-låten er, som vanlig, vår egen Level Up Theme - fremført av det eminente Kyoshu Orchestra. Denne podcasten kan også sees på YouTube-kanalen vår, der med video fra det meste vi snakker om: https://youtu.be/RtSB3ozDWxU

 • E220 - Norwegian Game Awards, Dead Space, Baba, sort hull-feber
  Level BackUp
  01:17:01
  Entertainment
  324

  Frida har vært på Norwegian Game Awards, Rune har hatt et gjensyn med et av tidenes beste horror-spill, Karl har ramlet ned i det sorte, kjipe mikrotransaksjonshullet som Kingdom Hearts på mobil er og vi er ellers rimelig betatte av et annet sort hull som IKKE er figurativt. Ellers er vi innom alt fra oppfinnsomme drag queens til sommertid-debatten og Jedi: Fallen Order-forventninger. Det meste av det er spill-relatert, altså!

 • E219 - Draugen, Yoshi, Borderlands, Stardew Valley, Bioware bak fasaden, Sekiro
  Level BackUp
  01:27:09
  Entertainment
  381

  Vi har sett en rykende fersk historie-trailer fra det norske spillet Draugen, og tar litt av når vi diskuterer hva vi forventer oss. Vi diskuterer også om Sekiro burde hatt en valgfri, lettere vanskelighetsgrad, vi er innom den fantastiske artikkelen Kotaku-journalist Jason Schreier har skrevet om hva som egentlig skjedde i Bioware under utviklingen av Anthem og vi har spilt både Yoshi's Crafted World og den ferske remastered-versjonen av Borderlands 1. God helg!